Rabo clubsupport 2022

EEN MOOI RESULTAAT VOOR EHBO VERENIGING URSEM

De EHBO vereniging-Ursem heeft het bedrag van €353,44 bij de Rabo ClubSupport ontvangen. Wij willen dan ook iedereen bedanken die op de EHBO vereniging-Ursem heeft gestemd. Uw stem telde daadwerkelijk mee.

Wilt u ook uw EHBO diploma halen?  We starten op 12 januari 2023 met een nieuwe cursus EHBO. Het zijn 6 donderdagavonden van 19.30 uur tot 22.00 uur. (ongeveer 2 lesavonden per maand) De 7de avond zal het officiële examen worden gehouden. Dit alles onder voorbehoud van eventuele corona regels en onvoorziene omstandigheden. De kosten voor deze cursus inclusief studieboek, verbandmateriaal, koffie/thee zijn 195 euro. Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u dit bedrag geheel of gedeeltelijk declareren.

Heel graag vernemen wij uiterlijk vrijdag 18 november of u interesse heeft voor de EHBO cursus.

Of wilt u liever een reanimatietraining. Neem ook dan even contact op met onze vereniging bij Annelies Middelie 06-23868864  of Maria van Ginkel 06-10348183 of kijk even op onze website www.ehbo-ursem.nl   

Reacties gesloten.