GRATIS reanimatietraining volgen in Ursem?

Als U inwoner bent van Ursem en/of Rustenburg dan kunt u een gratis reanimatiecursus (1 avond) volgen. Ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan in 2022 wordt deze mogelijkheid u aangeboden door onze eigen EHBO vereniging-afdeling Ursem! Ons doel is om zoveel mogelijk inwoners deze training (ook het bedienen van een AED) aan te bieden in de hoop dat er zoveel mogelijk levens gered kunnen worden als er tijdig hulp wordt geboden bij een hartstilstand. HET KAN EEN IEDER VAN ONS OVERKOMEN !!!!!!!!!!!

De afgelopen maanden mei, juni en juli zijn we al gestart en beginnen in september weer voor de inwoners die ook graag deze training willen volgen. De avonden zullen op donderdagavond plaatsvinden van 19.30 tot 21.30 uur.

We starten in september en zullen zolang er behoefte is doorgaan tot en met december 2022

Wil je graag leren reanimeren? Meld je dan aan bij onze secretaris Annelies Middelie jp.middelie@gmail.com

Reacties gesloten.