De EHBO avonden die op donderdag 9, 23 april en 14 mei georganiseerd zouden worden komen te vervallen. Dit in verband met de corona crisis. Wij hopen dat u daar begrip voor heeft. We hopen het nieuwe seizoen weer te kunnen starten in september 2020.…

Op onderstaande foto zijn de nieuwe geslaagde leden van de EHBO vereniging te zien. Gefeliciteerd Toppers! De instructrices Maria en Angelique deelden de diploma’s en de bloemen uit. 1 geslaagde deelnemer ontbreekt op de foto.

We hebben dit jaar weer een mooi bedrag gekregen van de Rabobank clubkas campagne. Joke en Gerard mochten de cheque ter waarde van €590,76 in ontvangst nemen. We zijn er erg blij mee! Bedankt voor uw stem!

Vanaf 31 augustus heeft Nederland één landelijk oproepsysteem voor reanimatie: HartslagNu. Burgerhulpverleners die zijn aangesloten bij het systeem kunnen nu overal in Nederland worden opgeroepen bij een 112-melding van een hartstilstand. Waar ze ook zijn. Nederland is hiermee het eerste land ter wereld dat op…

Als je bij EHBO Vereniging Ursem een reanimatiecursus volgt, wordt deze mogelijk vergoed door je zorgverzekering! Ben je van plan om in 2019 een reanimatiecursus te volgen? Dan kan het lonen om over te stappen naar een zorgverzekeraar die je reanimatiecursus vergoedt.